Hlavní obsah

Jennifer Lopezové rostoucí břicho nevadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová v poslední době přibrala pár kilogramů, což se podepsalo na její kynoucí postavě. Za své ještě kypřejší tvary se však Lopezová nestydí, naopak je na své bříško pyšná.

Článek

Americká média už spekulovala, že je Lopezová těhotná. Herečka to však popřela s tím, že jen ztloustla. Své oblé křivky prý nehodlá pod oblečením rafinovaně skrývat. 

"Mám opravdu hodně štěstí. Díky tomu, že mám dobrou genetickou výbavu a celý život jsem sportovala, cítím se ve skvělé formě. Už několik let jsem se tak necítila. Ale je těžké udržet rytmus, mé tělo už nevypadá jako dříve," přiznala Lopezová.

"Ovšem mám ho ráda. Nikdy jsem nebyla vedena k hubnutí. Manekýnky z časopisů jsou sice velmi pěkné, ale ženy, které mě obklopovaly - má matka, mé tety a sousedky - byly vždy oplácané. Přitom byly krásné. Takže jsem nikdy nechtěla vypadat jinak než teď," uzavřela Lopezová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám