Hlavní obsah

Jennifer Lopez je údajně těhotná

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Americký zpěvák Jess McCartney se prořekl během rozhovoru a vyzradil, že jeho kolegyně Jennifer Lopezová je těhotná. Hispánská kráska šťastnou novinu přitom tají. Devatenáctiletý vítěz americké obdoby hudební soutěže Česko hledá Superstar potvrdil dlouhodobé snahy hvězdy RnB usadit se a založit rodinu.

Článek

O novém životě pod srdcem Lopezové se dozvěděli nejprve posluchači rádia Star 94 z Atlanty. Jess ve studiu této rozhlasové stanice na otázku, proč Jennifer odstoupila od nového filmu Dallas, odpověděl: "Nezaujalo ji to. Je těhotná." Že se nejedná o planý poplach, McCartney dokázal, když si svůj úlet po chvíli uvědomil a radil se s osobním asistentem.

Jennifer touží s manželem Markem Anthonym založit rodinu a usadit se již několik měsíců. Kvůli otěhotnění začala jíst špenát, který jí doporučili odborníci na plodnost. Stejně jako jiné druhy listové zeleniny obsahuje špenát velké množství kyseliny listové, která je pro úspěch početí důležitá.

"Od té doby, co mi to doporučil lékař, snídám špenátovou omeletu, špenátový salát mám na oběd a dušený špenát ke každé večeři," prozradila nedávno zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám