Hlavní obsah

Jennifer Anistonová tvrdí, že internetové seznamky jsou zrůdnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Rozvedená herečka Jennifer Anistonová (40), která nyní žije s hudebníkem Johnem Mayerem (31), se nechala slyšet, že internetové seznamování jí připadá "nenormální a zrůdné". I kdyby prý byla sebezoufalejší, nikdy by se nesnížila k tomu, aby hledala partnera prostřednictvím virtuálního světa, kde se leckdo vydává za někoho jiného a lepšího.

Článek

"Seznamky na internetu mě vážně děsí. Je to zrůdnost. Vždyť každý muž se tam prezentuje jako pohledný, metr pětaosmdesát vysoký, vysportovaný a dobře zajištěný," pohoršila se herečka.

Jsou to podle ní většinou výmysly, za nimiž se skrývají nejrůznější duševně choří lidé nebo jiná nebezpečná individua, která využívají virtuální anonymity k tomu, aby si vytvářeli svá "nová neexistující alter ega".

"Zastávám teorii, že lidé, kteří se seznamují na internetu, nejsou schopni seznámit se normálně, protože se příliš zabydleli ve virtuálním světě a v reálu jsou nepoužitelní," myslí si Jennifer. Diva tvrdí, že je mnohem zdravější potkat partnera svých snů někde v hospodě nebo na party.

Reklama

Související články

Jennifer Anistonová je už zase sama

Herečce Jennifer Anistovové se stále nedaří najít toho pravého. Po Bradu Pittovi se jí rozpadl vztah i s Johnem Mayerem. Ve středu to napsal britský deník...

Výběr článků

Načítám