Hlavní obsah

Je strašné horko, obhajoval se německý naháč na skútru policii

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Evropou postupuje vlna veder a mnoho lidí se snaží popasovat s horkem. Od lesa na to šel jistý Němec, kterého policie zastavila, když brázdil silnice v Braniborsku na skútru úplně nahý. Tedy úplně vlastně ne - sandály si pro jistotu obul, napsal server Metro.

Foto: Profimedia.cz

Nahého řidiče zastavila hlídka v okrese Märkisch-Oderland.

Článek

Muže si hlídka všimla v okrese Märkisch-Oderland na východ od Berlína. Kromě sandálů a helmy na sobě skutečně neměl jediný kus oblečení. Policisté ho poněkud šokovaní zastavili a zeptali se, proč na sobě nic nemá. „Je strašné horko,“ opáčil naháč a dodal, že se snažil zkrátka jen ochladit.

„Nelze nesouhlasit s tím, co řekl,“ napsali strážníci na Twitter, kde se o bizarní zkušenost podělili s ostatními.

Pro muže dopadl incident dobře, protože hlídka mu jen řekla, ať si obleče kalhoty a poté ho nechala pokračovat v cestě. K žádnému přestupku podle nich nedošlo.

„Přestože není ilegální být nebo řídit nahý, lidé se mohou dopustit přestupku, pokud někoho jiného jejich nahota obtěžuje,“ doplnila policie. A jelikož to zřejmě tentokrát nebyl tento případ, mohl muž bez postihu odjet.

Reklama

Výběr článků

Načítám