Hlavní obsah

Japonci zakázali dráždivé plakáty s těhotnou Spearsovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

Za příliš dráždivé označilo vedení tokijského metra plakáty, na nichž je zobrazena americká zpěvačka Britney Spearsová ve vysokém stupni těhotenství a nahá. Fotografie, na níž si odhalená popová hvězda zakrývá hruď rukama a sedí se zkříženýma nohama, byla na obálce srpnového vydání módního časopisu Harper's Bazaar.

Článek

Měla by být také na obálce japonské mutace časopisu, který vyjde v říjnu. Vydavatelé měli v úmyslu vylepit plakáty na týden v jedné stanici metra japonského hlavního města.

"Myslíme si, že pro některé naše klienty by to bylo příliš dráždivé," vysvětlil negativní postoj k plakátu mluvčí tokijského metra. Řešení se nakonec našlo. Metro a vydavatelé časopisu se shodli na verzi plakátu, na níž bude horní část těla Britney Spearsové zastřena nápisem: "Omlouváme se, že jsme částečně zakryli nádherný obraz budoucí matky."

Reklama

Související články

Madonna už s Britney nekamarádí

Nerespektování zásady Mluviti stříbro, mlčeti zlato, přivolalo na hlavu osudem těžce zkoušené zpěvačky Britney Spearsové (24) další pohromu. Americká hvězda...

Výběr článků

Načítám