Hlavní obsah

Jakub Vágner uspořádal dětský den nejen pro rybáře

Novinky, Kristýna Léblová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katlov

Světově známý rybář Jakub Vágner už popáté uspořádal Dětský den rybářských slavností na jezeře Katlov. Loni akci navštívilo přes 12 tisíc lidí a letos jich Jakub očekával ještě více. Dětský den není totiž určen pouze rybářům, ale všem, co mají rádi přírodu a zábavu.

Jakub Vágner uspořádal dětský den nejen pro rybářeVideo: Novinky

 
Článek

Děti i dospělí všech věkových kategorií si přišli na své. „Jsou tu dvě vodní plochy - Jezero Katlov a Pohan, kde se právě dnes může rybařit zcela zdarma,“ řekl Novinkám Vágner s tím, že kdo neměl vlastní prut, mohl si ho půjčit, a začátečníci se mohli v rybářské školičce naučit základům rybářských technik s těmi nejlepšími rybáři světa.

Foto: Novinky

Rybařit na katlovském jezeře mohl v sobotu úplně každý.

Milovníci techniky si mohli na vlastní oči prohlédnout profi hasičské auto, ti, co mají rádi zvířata, měli k dispozici koně, minifarmu nebo ukázky práce policejních psovodů a sokolníků.

Atrakce samotného dne byly ale koncipovány tak, aby se děti nejen bavily, ale také přiučily něčemu novému. „Nechceme tu mít jen skákací hrady, ty jsou všude. Děti se tu dozví i něco o přírodě, o lese, o zvířatech..,“ říká rybář a přiznává, že jeho tým připravil tolik atrakcí, že je nestihl ani projít.

Foto: Novinky

Na děti i dospělé čekalo spoustu atrakcí.

Není divu, návštěvníci ho totiž neustále zaměstnávali. Všichni se s ním chtěli vyfotit nebo získat podpis či cennou radu. „Jsem skutečně nadšený. Díky takovému množství návštěvníků vím, že dělám věci správně. Jejich přízeň je pro mě a pro celý můj tým odměnou. Jsem rád, když odsud všichni každý rok odchází spokojení,“ uzavřel Jakub Vágner.

Reklama

Výběr článků

Načítám