Hlavní obsah

Jako ve filmu: Řidič couval několik kilometrů na rušné silnici plné zatáček

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podivuhodnou jízdu předvedl minulý týden jeden řidič v Los Angeles. Několik kilometrů totiž couval po rušné silnici, se spoustou zatáček, mimo jiné přejížděl přes plnou čáru. Teď po něm pátrá policie.

Foto: Kevin Zanazanian/Oakbrook Realty

BEZ KOMENTÁŘE: Auto jelo na silnici pozpátku

Článek

Neznámého řidiče zachytil ve čtvrtek Kevin Zanazanian, který za ním pár minut jel. Podle něj byli v autě dva lidé – muž za volantem a žena na sedadle spolujezdce.

„Vypadalo to jako ve filmu. Myslím, že se pohádali nebo prostě chtěl být za frajera,“ citoval Zanazaniana web stanice CBS Los Angeles.

Záznam se dostal až k policii, která pro řidičovo počínání rozhodně neměla pochopení. Ve svém audi totiž porušil hned několik dopravních předpisů a v jednu chvíli se zdálo, že málem srazil chodce.

„Bezohledná jízda, nebezpečná rychlost, překročení dvojité plné čáry, neschopnost držet se v pravé části cesty,“ vyjmenoval prohřešky řidiče policista Tito Mariano.

Pro policisty je pátrání o něco těžší, auto totiž nemělo registrační značky. Kontaktovali proto prodejce nových vozů v naději, že získají potřebné informace právě tam.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám