Hlavní obsah

Jackpot Sportky padl, ale zimní prémie je stále ve hře

PRAHA
Aktualizováno

Dva výherci si rozdělí jackpot, který se ve středu losoval v prvním tahu Sportky. Každý z nich vyhrál 47,7 miliónu korun. Žádný ze sázejících však nezískal zimní prémii 50 miliónů korun, o kterou se tak bude hrát i v příštím slosování v neděli. Oznámil to provozovatel Sportky, společnost Sazka.

Článek

Jackpot ve středu padl i ve druhém tahu Sportky, kdy opět dva výherci vyhráli každý 10,5 miliónu korun. Navíc padla výhra v doplňkové hře Šance, kde rozhoduje koncové šestičíslí sázenky. Její výherce získal téměř 2,3 miliónu Kč.

Mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund řekl, že dnešní losování Sportky bylo výjimečné tím, že padl jackpot v prvním i druhém tahu a že správná čísla tipovali najednou čtyři lidé. Výjimečné je podle něj i to, že padla výhra v Šanci.

V nedělním losování budou sázkaři hrát o 54 miliónů korun. K výhře této částky, kterou tvoří jackpot s padesátimiliónovou zimní prémií, je nutné vsadit tiket vyplněný ve všech deseti sloupcích včetně doplňkové hry Šance. Celkový vklad tak představuje 170 korun.

Pro účast v losování stačí vyplnit i jeden sloupec sázenky, který vyjde na 16 korun. Sázkař ale nemůže získat zmíněnou prémii.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám