Hlavní obsah

Ivanka Trumpová vytlačuje matku do ústraní

Právo, fer
NEW YORK

Ivanka Trumpová dostala před třiadvacátými narozeninami dárek od tatínka Donalda. Byteček nevelký - pouze se dvěmi ložnicemi - ale dobře střežený ochrankou a nejmodernější elektronikou, na rohu newyorské Park Avenue. Cena v přepočtu čtyřicet miliónů korun. Na poměry rodiny Trumpových nic zvlášť drahého. Tatínkovi totiž v poslední době nejdou obchody a musí šetřit.

Foto: Petr Hejna

u ruin kostela

Článek

Dívka s tváří porcelánové panenky a dlouhýma nohama si jistě brzy pořídí lepší sama. Už dávno prokázala, že právem patří do rodiny, kde se o sebe dokážou postarat.

Její otec Donald Trump (58) vydělal miliardy dolarů a zase o ně přišel. Maminka Ivana (55), rozená Zelníčková, zase proměnila sportovní nadání a pěknou postavu v nástroj vzestupu do nejvyšší kategorie společenské smetánky. Jenže čas se nedá zastavit, a tak její lesk bledne v záři vlastní dcery Ivanky.  

Naučili ji vydělávat

Ta sice teprve nedávno vyšla ze školních lavic (mimochodem jako vzorná studentka se samými jedničkami), ale už si vybojovala status celebrity. Vysloužila si ho na přehlídkových molech i před objektivy módních fotografů. Po mamince zdědila pěknou tvář i figuru a po tatínkovi schopnost vydělávat. Ostatně, vedli ji k tomu tvrdě.

"Pracuji, protože si kromě školného musím všechno platit sama. Matka mě dokonce nutí, abych si sama platila i účet za telefon," postěžovala si Ivanka před časem.

A nevydělává málo. V šestnácti letech poprvé pózovala pro časopis Elle - zařídila jí to prý maminka. V sedmnácti už její tvář ozdobila titulní stránku velkého časopisu, objevila se v televizi jako jedna z moderátorek televizní soutěže krásy -- mimochodem producentem show byl její otec - a začala předvádět šaty v USA i v Evropě.

Další nabídky pak přicházely samy, a tak se zdá, že se už brzy přestane hovořit o Ivance jako dcerce slavné Ivany, ale o Ivaně jen jako o matce té slavné modelky.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams chodí s Ivankou Trumpovou

Po zdlouhavém pátrání po ideální partnerce došel britský zpěvák Robie Williams patrně ke kýženému cíli. Jeho novou přítelkyní se stala Ivanka Trumpová.

Výběr článků

Načítám