Hlavní obsah

Ivana Trumpová bude zralým ženám dohazovat mladší milence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká podnikatelka českého původu Ivana Trumpová se rozhodla podělit o své zkušenosti s muži. Ve vlastní televizní reality show, kde si zahraje na dohazovačku, bude pomáhat zralým a stále nezadaným ženám najít lásku k mladšímu partnerovi.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Pětapadesátiletá bývalá modelka se netají tím, že i ona sama dává přednost protějškům o několik let mladším, než je ona sama.

"Se staršími muži být prostě nemohu, protože ti už mají své zvyky a těžko se přizpůsobují. Navíc mě nebaví být ošetřovatelkou, jsem raději paní k dětem," přiznává někdejší choť amerického miliardáře Donalda Trumpa.

Do svého pořadu si Trumpová pozve osm mládenců, kteří budou usilovat o city svobodné a úspěšné čtyřicátnice. Z nich nakonec vzejde úspěšný adept pro vybranou ženu.

Nárok na mladší partnery

"Po léta bohatí a starší muži měnili své manželky za mladší ženy s lepšími atributy. Teď si ale také zralé ženy všimly, že mohou mít láskyplný vztah s mladším partnerem," dodává Mike Darnell, zástupce televizní společnosti Fox, která pořad uvede.

Zatím nese provizorní název Ivana Man a potrvá dvě hodiny. Odstartovat by měl za již pár týdnů. V současnosti se konají výběrová řízení na vhodné pánské kandidáty, finálovou osmičku šťastných nakonec zvolí sama Ivana. Nejstarší muž prý nepřekročí věkovou hranici čtyřiceti let.

Trumpová se v roce 1977 vdala za Američana Donalda Trumpa, v roce 1992 se s ním však rozvedla. Má s ním dceru Ivanku, která se věnuje modelingu.

V současnosti Ivana žije s přítelem Rossano Rubicondim, který je o více než dvacet let mladší než ona. Trump si rok po rozvodu vzal modelku Marlu Maplesovou, s níž se rozvedl v roce 1999.

Reklama

Související témata:

Související články

Donald Trump se ožení se Slovinkou

Americký miliardář Donald Trump, bývalý manžel české podnikatelky Ivany Trumpové - Zelníčkové, se bude již potřetí ženit. Jeho vyvolenou je třiatřicetiletá...

Výběr článků

Načítám