Hlavní obsah

Ivana Christová nechce, aby se dcera zbláznila

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Miss roku 1989 Ivana Christová podle svých slov pracuje až osmnáct hodin denně. Má reklamní agenturu v Bratislavě i v Praze, byznys se jí prý docela daří. Přesto, nebo snad právě proto, začala pracovat s počítačem až asi před rokem.

Foto: © André Wirsig

Přestřelka u pevnosti Henry

Článek

"Začala jsem s e-maily, víceméně jsem k tomu byla donucena tím, že jsem nemohla odpovídat na otázku: jaký je tvůj e-mail? Hodně na počítači píši, dělám si poznámky, tvořím různé nabídky. Musím ale přiznat, že moje devítiletá dcera Daniela je mnohem šikovnější," připustila Ivana Christová.

"Ale já ji k počítači moc často pouštět nechci. Jsem totiž přesvědčena, že počítač krade spoustu času a lidi mu doslova propadnou. Danielce dovolím tak dvacet minut kreslit nebo se s počítačovým programem učit angličtinu. Může si také studovat třeba přírodu nebo lidskou kostru. Maximálně jí dovolím hodinku denně. Nechci, aby se do toho stroje zbláznila," řekla rezolutně.

Danielka, která se Ivaně Christová narodila z velmi krátkého manželství s Fancouzem Danielem Ubaudem, podle své maminky nádherně maluje, hraje na klavír, chodí do tanečního kroužku a věnuje se folklóru. "Je velmi šikovná a nadaná, nevím, po kom to dítě má," zasmála se Ivana Christová, která sama v dětství zpívala a tančila v dětském folklorním souboru a na svém kontě má dvě vlastní alba.

Reklama

Výběr článků

Načítám