Hlavní obsah

Italská policie naháněla pudla, který ukousl ženě nos

– FORLI
Novinky, jky

Policisté v Itálii se nestačili divit, když obdrželi telefon od ženy, která potřebovala pomoc ve velmi nezvyklé situaci. Její pudl jí totiž ukousl velkou část nosu a utekl s ním do zahrady, kde ho žena marně honila.

Foto: , Novinky

Ženě museli pomoci italští policisté. Ilustrační foto.

Článek

Policie ve městečku Forli na severu Itálie okamžitě dorazila na místo, které jim bylo popsáno, a spatřili Loredanu Romanovou, jak se marně snaží na zahradě chytit svého psa. Po krátké chvíli se jim povedlo pudla odchytit a sebrat mu z tlamy něco, co se zdánlivě podobalo nosu.

"Moje malá Vale za mnou často skákala do postele. Vůbec nevím, co se to stalo, ale najednou mě kousla do obličeje a ukousla mi kus nosu," uvedla majitelka fenky.

Doktoři ženě nos dokázali přišít, avšak bude podle nich muset projít sérií rekonstrukčních operací, aby jí byly na nose spraveny a vyhlazeny početné jizvy.

Žena už prý své fence odpustila, ale už ji nikdy nenechá spát v posteli. "Měla jsem poslechnout svého manžela, když mi říkal, že on jediný by měl mít povolení být se mnou v posteli," dodala Romanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám