Hlavní obsah

Irští mladíci popíjeli, útratu chtěli platit penězi z deskové hry

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva čerstvě osmnáctiletí mladíci z Irska se rozhodli zpříjemnit si nabytou dospělost letní dovolenou na Mallorce. V rámci úterního popíjení ve vyhlášených barech se obsluze pokoušeli zaplatit penězi z hry Monopoly, za což si však místo drinku vysloužili pobyt v policejní cele, jak informoval server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žert, nebo maximální hloupost? Ač tak, či tak, obsluha baru v letovisku Magaluf na srandičky zrovna náladu neměla. Když zpozorovala, že se mladíci snaží zaplatit pití penězi z deskové hry, zavolala policii.

Ta na místo dorazila a skutečně našla dva velmi opilé výtečníky s kapsami plnými falešných peněz. Bránili se tím, že peníze našli na zemi, což vedení podniku připustilo. Neplatné bankovky pocházející z deskové hry sloužily k propagaci baru, bylo na nich však jasně napsáno, že se jedná pouze o napodobeninu skutečných peněz a nedá se s nimi platit.

Místo do dalšího baru tak putovali oba muži do policejní cely, kde čekali na soud. Ten se konal během čtvrtečního rána a oba hříšníci byli obviněni z přestupků a propuštěni na kauci.

Reklama

Výběr článků

Načítám