Hlavní obsah

Indiana Jones se zasnoubil s Ally McBealovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Harrison Ford se konečně rozhoupal a požádal o ruku Calistu Flockhartovou. Pár uspořádal zásnuby během valentýnského víkendu na rodinné dovolené. Magazínu People to teď potvrdili přátelé šestašedesátiletého hrdiny filmů o Indianu Jonesovi.

Foto: Profimedia.cz

Pár se po sedmi letech konečně zasnoubil.

Článek

Calista a Harrison vzali během valentýnského víkendu na dovolenou také syna Liama. A domů se pak hvězda seriálu Ally McBealová vrátila s diamantem na prsteníčku. Herecký pár, který dělí dvaadvacetiletý věkový rozdíl, spojuje láska již více než sedm let. O svatbě se mluví několik posledních let, dvojice ale zatím žádné přesné datum nestanovila.

Ford byl ženatý už dvakrát a jednou prohlásil, že než vstoupí do třetího manželství, dlouho si to bude rozmýšlet. S první chotí Mary Marquardtovou žil v letech 1964 až 1979 a mají spolu dvě děti. Dva další potomky má s druhou manželkou Melissou Mathisonovou, s níž se rozvedl v roce 2004 po jednadvaceti letech. Flockhartová je zatím stále svobodná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám