Hlavní obsah

Indiana Jones je stále zamilovaný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Slavný představitel filmového hrdiny Indiana Jonese, americký herec Harrison Ford, nelituje změny, která se s ním stala před několika lety. Opustil svou manželku, statek a šel do New Yorku. Zde se seznámil se svou o hodně mladší současnou láskou Calistou Flockhartovou, která je i českým divákům velmi dobře známá jako představitelka smolařské advokátky Ally McBealové.

Článek

Hollywoodská hvězda Harrison Ford naprosto nelituje radikální změny svého života před několika lety, je stále zamilovaný a nadmíru spokojený. Navíc dokáže být vstřícný i vůči médiím, přičemž z něj v minulosti dostat nějaké informace bylo zpravidla jako se snažit vytrhnout hrochovi stoličky pinzetou, napsal britský list The Times.

Třiašedesátiletý Ford strávil se svou druhou ženou téměř 20 let na ranči ve Wyomingu, kde většinu času pracoval ve své truhlářské dílně. Pak náhle odložil nářadí, opustil ženu a usadil se v New Yorku. Začal nosit náušnici, sportovní oděvy a navštěvoval noční bary. V roce 2002 začal chodit a dodnes žije s herečkou Calistou Flockhartovou, která by mohla být jeho dcerou.

Přiznává, že měl obavy, jak okolí vezme jeho proměnu, která ukazovala na typickou krizi stárnoucích mužů. "Jistě. Ale chtěl jsem změnit svůj život. Jako herec jsem vždy riskoval a rád hraji jiné lidi. Přišel čas, abych tato pravidla uplatnil na sobě. Potřeboval jsem být někdo jiný. Otevřel jsem se novým možnostem a byl jsem odměněn," řekl v rozhovoru pro The Times.

Ford toká jako tetřev

"Ve svém životě jsem více než spokojený. Calista a já jsme spolu téměř stále od prvního dne, kdy jsme se potkali při udílení Zlatých glóbů," ujistil o svých přetrvávajících hlubokých citech vůči hlavní hrdince úspěšného televizního seriálu Ally McBealová.

Odmítl však spekulace, že s jednačtyřicetiletou Flockhartovou plánují svatbu. Dokáže si však představit, že by se jednou potřetí oženil. "V životě je všechno možné," prohlásil s úsměvem. Na nedávné tvrzení tisku, že své milé koupil zásnubní prsten, uvedl, že se jednalo o náušnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám