Hlavní obsah

Iglesias dostane pěstí, jestli si nevezme Kurnikovovou

– MIAMI
Novinky, Korzo

Ačkoli jsou Slované považováni za mírný národ, zpěvák Enrique Iglesias si to možná brzy myslet nebude. Hrozí mu, že dostane pěstí do nosu od otce své přítelkyně, slavné 22leté tenistky Anny Kurnikovové. 28letý Iglesias totiž jen tak mezi řečí novinářům řekl, že se nehodlá nikdy oženit a na manželství nevěří. Jenže Sergeje Kurnikova i jeho ženu Allu to rozzuřilo k nepříčetnosti.

Článek

Až se jim zpěvák dostane do rukou, pozná prý pravý temperament Slovanů.

"Věřím, že v dnešním světě můžete žít šťastně se svým milovaným člověkem, aniž si ho vezmete nebo se s ním oženíte. Dávám přednost poklidnému bytí bok po boku. Myslím, že se mnou každý chlap tady kolem bude souhlasit," řekl Iglesias. Jenže právě Sergej s Enriquem nesouhlasí v ničem. Naopak. Hodlá vypečenou celebritu přesvědčit o tom, že s Annou může žít jedině jako její manžel. A přesvědčit ho hodlá i pěstí, nebude-li to chtít Enrique jinak pochopit.

Ve vztahu s Fjodorovem se Anna spálila

"Anna už se jednou v životě spálila. Její rodiče jsou přesvědčeni, že životní štěstí ji čeká vedle správného muže jako hodnou milující manželku. Alla i Sergej považují za štěstí usedlý způsob života a hodlají ho vnutit také Anně a Enriqueovi. Vyhrožují Enriqueovi, aby si s jejich miláčkem nepohrával, a v případě nevážného zájmu od ní dal ihned ruce pryč," potvrdila novinářům rodinná přítelkyně Kurnikovů.

Dlouho nebylo známo, že Anna byla dva roky vdaná za hokejistu Sergeje Fjodorova, který vztah letos na jaře zveřejnil. Blonďatá kráska přiznala, že zpráva o jejím bývalém manželství je pravdivá, ale zároveň Sergeje obvinila z přílišné upovídanosti.

"Se Sergejem jsme se domluvili na tom, že naše manželství zůstane tajemstvím. Protože v té době také nepotřeboval kolem své osoby nějaký rozruch, ochotně souhlasil. Podvedl mě," uvedla Kurnikovová. Enrique v současné době pobývá se svou krásnou sportovkyní v Miami. Jejich přátelé potvrzují, že pár v současnosti prožívá období velké zamilovanosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám