Hlavní obsah

Ideální hostitel - trouba Electrolux s přednastavenými recepty

Novinky, Electrolux

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Electrolux, přední světový výrobce domácích spotřebičů, uvádí na trh  troubu s přednastavenými recepty. Pomocí této trouby budete mít více času na přípravu různých detailů, které z Vás udělají vynikající hostitelku, či hostitele.

Článek

Zatímco trouba za Vás bude pečlivě sledovat dobu pečení dle Vámi nastaveného programu, Vy se můžete bavit zvládáním hostitelských dovedností. Stačí vybrat požadovaný recept a trouba automaticky ví, jaký čas a teplota v závislosti na váze a fázi přípravy přinášejí nejlepší výsledky. Jestliže tuto automatickou službu zapnete, sama dokonce upravuje nastavení teploty v průběhu pečení podle přednastaveného receptu tak, aby výsledkem bylo vždy dokonale upečené jídlo. Tato trouba Electrolux pracuje nenápadně a šetří Váš čas na jiné věci.

Krátkým zvukovým signálem Vás upozorní, že je již napečeno. Další výhodou trouby samočisticího typu je to, že je lépe izolovaná než běžné trouby a vyznačuje se tedy nižší energetickou spotřebou. Díky čtyřvrstvému sklu trouby, jež chrání vnější sklo před nebezpečně vysokou teplotou, můžete klidně odpočívat s pocitem, že Vy i Vaši blízcí jste chráněni před úrazem bez ohledu na to, kolik práce v kuchyni máte. Její provoz je natolik automatizovaný, že se můžete soustředit na jiné věci a trouba pracuje za Vás!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám