Hlavní obsah

Hysterická žena vyháněla hada benzínem. Plaz jí ale zapálil celý dům

Novinky, her
Bowie County

Velmi nešťastnou metodu zvolila k vyhnání hada ze svého domu žena z amerického Texasu. Poté, co hada spatřila, zpanikařila a stejně vyděšeného plaza polila benzínem a následně zapálila. Netušila však, že od hada chytne celý její dům.

BEZ KOMENTÁŘE: Hysterická žena vyháněla hada benzínem a ohněm

 
Článek

Žena našla hada při uklízení svého domu v Bowie County, a to v malé místnosti s čistícími potřebami, mopy a košťaty. Zpanikařila, došla pro kanystr s benzínem, hada polila a zapálila. Hořící had, který samozřejmě nepřežil, se však dokonale před svou smrtí pomstil.

V plamenech se odplazil do zadní části místnosti mezi košťata a mopy. Ty během chvíle vzplanuly a od nich během několika málo vteřin vzplanul celý dům. Vyděšená žena naštěstí stačila utéct na ulici a zavolat hasiče.

I přes rychlý příjezd místní hasičské jednotky však začala hořet i část sousedního domu. Ten se hasičům podařilo zachránit, avšak dům patřící ženě lehl popelem. Šéf hasičů, který na místo dorazil také, nemohl po vysvětlení vzniku požáru uvěřit vlastním uším.

„Když mi vysvětlila, jak požár vznikl, ze začátku jsem nevěřil. Nikdy sem neslyšel, aby had způsobil kompletní požár domu,“ řekl šéf hasičů David Wesslehoft.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám