Hlavní obsah

Hugh Grant chce ženu a děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Na každého jednou dojde. I slavný filmový hezounek a lamač ženských srdcí Hugh Grant už přiznal, že by nejradši následoval příkladu své bývalé lásky Liz Hurleyové, usadil se a měl ženu a dítě.

Foto: Adolf Goebel

Samec kajky mořské v Ostrožské Nové Vsi.

Článek

Ve svých 42 letech dále prohlašuje, že nesnáší hraní a že nemá dobrou povahu. "Potřebuji se oženit a mít děti," svěřil se britský herec časopisu Vanity Fair. "Pokud dneska půjdu na večírek a narazím na úžasnou holku, tak zatímco před třemi lety by z toho byla krátkodobá známost, dneska budu rozhodně otevřený myšlence trvalého vztahu a plození."

Grant, který vede léta život starého mládence, dále konstatoval, že není žádná naděje na vzkříšení jeho vztahu s herečkou a modelkou Hurleyovou, s níž žil přes deset let: "Už má jiného a víte, zůstali jsme dobří přátelé."

Hugh Grant chce méně hrát a více psát

Dále prozradil, že má plné zuby svého povolání a chce si dát pauzu. "Opravdu mi to leze krkem - všechno hraní, ale hlavně filmování." Hollywood by vzal na milost pouze v případě, že by sám psal či režíroval filmy, než aby se dál nechal postrkovat jako cvičená opice. Odmítá nadále trávit dlouhé hodiny často marným úsilím o natočení jednoho krátkého záběru. "Představte si, jaké to je, sedět ve 42 letech nalíčený a v paruce. Je to zatraceně směšné. Jsem bohatý a vedu nákladný život. Ale především jsem na pokraji nervového vyčerpání."

Hvězda filmů jako Čtyři svatby a jeden pohřeb, Deník Bridget Jonesové či Jak na věc, pověstná svým "psím pohledem", se prý k herectví dostala náhodou a hodlá nadále trávit čas rozvíjením jiných zájmů, jako je například psaní. Rovněž rezolutně tvrdí, že není vůbec tak okouzlující jako postavy, které hraje. "Jsem plný zášti a žárlivosti," přiznává Grant. "Po laskavosti prakticky ani stopy."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám