Hlavní obsah

Hiltonová: Šampaňské a kaviár jsou přežitek

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo/P

Dědička mnohamiliónového hotelového impéria Paris Hiltonová prohlásila, že kaviár a šampaňské jsou pro vyšší společnost již přežitek. Prý se jím chlubí jen ti, kteří si hrají na boháče.

Foto: Luboš Gassmann
Článek

"Můžete jíst, co chcete. Jen ne ty dvě věci, které od vás každý jako od milionářky očekává. Podobné věci jsou v milionářském světě out," napsala Paris ve své knize Confessions of an Heiress (Zpověď dědičky).

Blonďatá kráska zároveň přiznala, že jídelníček milionářů rozhodně není sestavený pouze z dietních jídel, která by boháče udržovala fit. Ve své knížce také kritizuje konzumaci dietní koly, která podle ní chutná příšerně, a doporučuje častou změnu účesu a barvy vlasů.  

Varuje před nudou

"Lidé ve vás či na vás musí objevovat stále něco nového. Nikdy je nesmíte začít nudit," varuje Hiltonová a zároveň ujišťuje, že její kniha rozhodně není průvodcem pro zbohatlé holčičky.

"To platí pro úplně všechna děvčata. Nemá to nic do činění s tím, kolik peněz máte nebo odkud pocházíte. Člověk může být úžasný i s málem. Všechno je to spojené s odvahou, drzostí a stavem mysli," tvrdí Paris a mladým dívkám také doporučuje, aby se snažily být stále opálené.

"Vypadá to, že stále cestujete po teplých krajích," vysvětlila a hned v této souvislosti upozornila, že pruhy od plavek na opáleném těle už také nejsou moderní.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová se zasnoubila s Carterem

Mladá dědička hotelového impéria Paris Hiltonová se prý zasnoubila se svým přítelem Nickem Carterem, bývalým členem americké skupiny Backstreet Boys. Svědčí...

Romance Hiltonové s Carterem skončila

Dědička sítě hotelů Paris Hiltonová je opět nezadaná. S Nickem Carterem, bývalým zpěvákem skupiny Backstreet Boys, s nímž chodila sedm měsíců, se dohodla,...

Výběr článků

Načítám