Hlavní obsah

Herečka Jennifer Anistonová chce mít děti i bez manžela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Americká herečka Jennifer Anistonová sice nemá chlapa, ale přesto hodlá zakládat rodinu. Smířila se s faktem, že bude muset být svobodnou matkou a hodlá si pořídit chlapečka. Toho prý adoptuje ale zásadně z USA a nebude tak následovat styl svého bývalého manžela Brada Pitta a jeho současné partnerky Angeliny Jolie.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová

Článek

Čtyřicetiletá hvězda seriálu Přátelé vyplnila potřebné dokumenty u adopční agentury v Kalifornii a plánuje, že si přivede domů chlapečka. "Nechce už čekat ani chvíli,“ tvrdí hereččina kamarádka.

"Její nejlepší přátelé mají všichni děti, Jennifer na nich vidí, jak jim mateřství výrazně změnilo životy k lepšímu. Takže už umírá touhou po vlastním,“ dodal zdroj blízký Anistonové. 

Jennifer se inspirovala u své kamarádky, zpěvačky Sheryl Crowové, která si sama chlapečka adoptovala před dvěma roky. "Sheryl jí pomáhá projít tím krok za krokem,“ dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám