Hlavní obsah

Herečka Angelina Jolie chce být prezidentkou USA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Do fronty za Ronalda Reagana a Arnolda Schwarzeneggera se chce postavit Angelina Jolie, jež hodlá stejně jako oba bývalí herci vyměnit uměleckou profesi za vrcholnou politickou kariéru. Podle vyjádření jejích přátel se vyslankyně dobré vůle při OSN hodlá v budoucnosti stát přímo prezidentkou Spojených států.

Článek

„Angelina přiznala, že ji Hollywood začíná nudit. A tvrdí, že se teď začala zaměřovat na Washington. Je zanícená pro lidská práva, válku a spravedlnost a myslí si, že by mohla více přiložit ruku k dílu a měnit svět tím, že by se zapojila do politiky. Velmi obdivuje Obamu a myslí si, že by mohla také provést velké změny, kdyby byla na jeho místě,“ uvedl hereččin kamarád pro britský deník Daily Express.

Partnerka Brada Pitta zatím do úřadu nespěchá a ve svých čtyřiatřiceti letech pomýšlí na prezidentství s výhledem dvou dekád. „Vsadil bych opravdu hodně, že bude do dvaceti let první prezidentkou. Když si totiž Angelina něco usmyslí, dá do toho všechno. Je velmi odhodlaná a značně ovlivněná svou prací pro OSN,“ dodal zdroj.

Reklama

Výběr článků

Načítám