Hlavní obsah

Herec Jamie Foxx zhodnotil ženy jako auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Jamie Foxx, který je nominován na prestižní filmové ocenění Oscar, se přiznal, že v současnosti hledá ženu svých snů. Zároveň se svěřil, že kvalitu kandidátek lze hodnotit obdobně jako auta, napsal britský internetový server Mega Star.

Foto: pivovar Starobrno
Článek

Foxx není v intimní oblasti rozhodně žádným nevinným milencem. "Nejvyšší počet žen, které jsem měl najednou v posteli, je pět," řekl herec.

"Ale jen jsme se dívali na televizi, to je vše. Sledovali jsme jeden veselý pořad," upřesnil s úsměvem. Ačkoliv očividně o nápadnice nouzi nemá, životní partnerku ještě nenašel.

Ženy podle Foxxe mohou být hodnoceny podle stejných kritérií jako automobily. "Když si koupíme mercedes, je nový. Pár let ho pak řídíte. Zaujme vás ale jiný, novější a vy si pomyslíte - tak přesně tohle potřebuji."

"Ale to, co skutečně hledáte v hloubi duše, je něco, co se vám jen tak neomrzí," podotkl. "Chcete najít něco, co si necháte až do konce života. Právě takovou ženu hledám," uzavřel.  

Reklama

Související články

Jammie Foxx

Nominován za hlavní roli ve filmu Ray a za vedlejší roli ve filmu Collateral.

Výběr článků

Načítám