Hlavní obsah

Heidi Klumová vydala knihu rad dívkám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Topmodelka německého původu Heidi Klumová vydala svou první knihu, ve které převážně radí dívkám, jak se dostat do světa modelingu. V díle popisuje zákulisí oblasti, v níž se pohybuje již několik let, a přibližuje její nepsaná pravidla.

Foto: Lázně Luhačovice

Festival Janáček

Článek

Topmodelka se domnívá, že svým dílem, které nese název Heidi Klum's body of knowledge, pomůže dívkám, které touží stát se modelkami. Klumová však tvrdí, že si v knize na své přijdou i příslušníci opačného pohlaví.

"Je pro muže, kteří se chtějí více dozvědět o ženách, ale i pro ženy, které chtějí lépe poznat muže," přiblížila Heidi u příležitosti slavnostního uvedení své knihy na trh.

"Chtěla jsem něco napsat, protože se domnívám, že jsem zažila plno báječných příběhů, které bych měla převyprávět. Mám mnoho fotek, ale nechtěla jsem vytvořit jen obrázkovou knihu," vysvětlila Klumová.

V knize se mohou čtenáři také pokochat nejslavnějšími fotografiemi Klumové, najdou jich v ní asi čtyři stovky.

Další dítě se Sealem

Jednatřicetiletá modelka se před sedmi měsíci stala matkou dcerky Leni, jejímž otcem je podle všeho italský multimilionář Flavio Briatore. Již před porodem se prý ale začala stýkat se zpěvákem Sealem, kterého stále miluje.

Dokonce si údajně přeje, aby se stal otcem jejího druhého dítěte. Rozšířit rodinu chce Klumová co nejdříve.

Reklama

Související témata:

Související články

Heidi Klumová si dokázala práci udržet

Jednatřicetiletá Heidi Klumová, mnohými uznávaná za největší sexuální symbol dnešního Německa, si pomalu zvyká na obtíže života zaměstnané svobodné matky.

Heidi Klumová má panickou hrůzu z létání

Pokud by se chtěl někdo za něco pomstít německé supermodelce Heidi Klumové, měl by ji pozvat na vyhlídkový let. Jednatřicetiletá kráska se totiž létání bojí...

Heidi Klumová bude rozhodovat v nové show

Jednatřicetiletá Heidi Klumová přijala nabídku na účast v porotě v nové televizní reality show s názvem Project Runaway. Topmodelka německého původu, které...

Výběr článků

Načítám