Hlavní obsah

Hasič pohotově zachytil ženu, která skočila z okna

Novinky, vps

Hasičům v čínské provincii An-chuej se předposlední únorovou neděli podařilo zachránit ženu, která se chystala skočit z okna ve třetím patře domu, v němž žila. Jeden z hasičů slanil ze střechy a Číňanku chytil. Málem mu sice vypadla, ale nakonec ji bezpečně předal kolegům na zemi, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranář jen tak tak zachytil ženu, která chtěla skočit z oknaVideo: Reuters

 
Článek

Zoufalému činu předcházela hádka s manželem. Číňanka se poté zamkla v ložnici a vylezla na okno. Rodina se jí snažila její záměr vymluvit, ale neúspěšně. Zavolali proto policii. Ta se vzhledem k situaci rozhodla dostat ženu dolů ve spolupráci s hasiči za použití síly.

Skupina hasičů vylezla na střechu, z níž se jeden z nich spustil, aby ženu natlačil zpět do pokoje. Do něho se vyražením dveří dostali další hasiči s policisty, kteří měli pomoct kolegovi na laně. Zbytek pro všechny případy čekal dole pod oknem.

Plán vzal za své poté, co druhá skupina vstoupila do pokoje. Rozrušená žena se rozhodla skočit, hasič na laně ji ale zachytil a dokázal ji dostat až na zem. Číňanka pak byla okamžitě převezena do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám