Hlavní obsah

Hanychová má popáleniny druhého stupně, žehlila si kalhoty na noze

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Agáta Hanychová má na stehně pravé nohy popáleniny druhého stupně. Žehlila si totiž kalhoty místo na žehlícím prkně přímo na levé noze. Trpí velkými bolestmi a ohrožená je i její její plánovaná dovolená s přítelem u moře.

Článek

V pondělí způsobila Agáta Hanychová autonehodu poté, co ji v autě upadla zapálená cigareta. "Upadla mi na šálu od Vuittona, tak jsem ji chtěla zachránit. Šálu za deset tisíc by mi pojišťovna nezaplatila, poničené auto ano," usmívala se v pondělí modelka.

Agáta dostala v úterý od maminky Veroniky Žilkové novou žehličku. Ihned se jí rozhodla vyzkoušet. Místo žehlícího prkna ale zvolila žehlení kalhot rovnou na těle.

"Dostala jsem od mámy žehličku, kde prkno není potřeba. Je to parní žehlička a oblečení se žehlí, když visí na ramínku. Myslela jsem si, že to půjde v pohodě i na těle a nic mi to neudělá. Blondýna nejsem, ale zřejmě se dám na blond už opravdu obarvit," řekla Novinkám Agáta.

Agáta si přivodila bolestivé popáleniny a okamžitě jí přítel odvezl do nemocnice. "Mám popáleniny druhého stupně. Šíleně to bolí. Musím to denně mazat a budu chodit minimálně dva týdny na převazy," vysvětluje Hanychová.

Kvůli popáleninám je ohrožena i její dovolená s přítelem Honzou Brabcem. "Měla to být pracovní dovolená. Mám jet fotit pro cestovku Dolce vita, ale těžko říct, jestli budou ještě chtít modelku s puntíkovanou nohou. Navíc nesmím na slunce. Chtěla jsem jet s Honzou a pobyt si o pár dní prodloužit. Uvidíme, za jak dlouho se dá noha do pořádku," dodala Hanychová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám