Hlavní obsah

Agáta Hanychová se pochlubila vysokoškolským titulem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Agáta Hanychová si před jméno může pyšně psát titul Bc. V úterý úspěšně zakončila bakalářské studium na Slezské univerzitě v Opavě, kde studovala na Institutu tvůrčí fotografie. "Nemám ani práva v Plzni, ani jsem si nezaplatila titul na soukromé škole. Zvládla jsem klasickou státní vejšku," říká hrdě Hanychová.

Článek

"Bylo to šílený. Šla jsem dopoledne třetí na řadu a výsledky jsme se dozvěděli až večer. Celý den jsem byla v nervech a přiznám se, že jsem i brečela, což ovšem není u mě nic nijak nenormálního," směje se Agáta Hanychová.

"Jsem neskutečně šťastná, týden jsem byla zavřená v knížkách u babičky a zvládla jsem to. Dneska jdu pořádně slavit," prozrazuje Hanychová.

Na Institutu tvůrčí fotografie v Opavě v úterý obhajovala diplomovou práci na téma Jiří Turek, měla ústní zkoušku z dějin fotografie a obhajovala také fotografie, které vytvořila. "Můžu teď hrdě říct, že mám vejšku. A normální státní. Žádná zaplacená soukromá škola ani práva v Plzni," usmívá se.

Nyní si chce dát se studiem roční pauzu. "Bylo toho vážně hodně, trošku vypnu a umělecky dozraju. Pokračovat v magisterském studiu chci za rok," dodala Hanychová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám