Hlavní obsah

Hana Zagorová si předsevzetí nedává

Novinky, Korzo
PRAHA

Hana Zagorová stráví letos Silvestra se svým manželem Štefanem Margitou a s lidmi, kteří jsou jim oběma velmi sympatičtí a s nimiž si rozumějí. Nový rok zpěvačka sice pořádně oslaví, ale rozhodně si nebude dávat žádná předsevzetí.

Foto: MDZ
Článek

"Poslední večer v roce budeme s našimi kamarády v hotelu Holiday Inn. Pokud jsme v Praze, tak tam Silvestra trávíme pokaždé," prozradila Zagorová.

"Je tam vždy nádherně, příjemná atmosféra. Skoro až do rána se máme možnost bavit ve společnosti lidí, které máme hodně rádi. Je to období, kdy už máme opravdu volno, je po koncertech a člověk má naprostý klid, nemusí myslet na to, jestli mu to zítra bude zpívat nebo ne," uvedla.

"Mám strašně ráda oslavy, ten jejich hluk a život, to je moje. Určitě budu veselá a budu se radovat, jak se sluší a patří, ale nějaké petardy a rachejtle si odpustím. Připadá mi to nebezpečné," konstatovala zpěvačka a dodala, že není žádnou příznivkyní tradičních novoročních předsevzetí.

"Předsevzetí si nikdy nedávám, připadá mi to nedůstojné. Člověk by měl stále žít tak, aby si žádná dávat nemusel. Já si zkrátka jen bez předsevzetí říkám, že musím trošku zhubnout," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Hana Zagorová: Chci žít do sta let

Zpěvačka Hana Zagorová, která již přes třicet let patří mezi stálice populární hudby, o odchodu do ústraní vůbec neuvažuje. Pilně pracuje na svém novém cédéčku...

Výběr článků

Načítám