Hlavní obsah

Halina Pawlovská se vrací na televizní obrazovku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlovská se vrací do televize. "Nejprostornější" česká moderátorka bude moderovat pořad o vaření.

Článek

Halina bude moderovat na TV Barrandov každou sobotu pořad Prostři pro 3. V každém díle se utkají v kulinářských schopnostech a znalostí gastronomie dva týmy složené z celebrit.

O vítězství se budou ucházet zpěváci versus zpěvačky, manželé a manželky, rosničky a věštci, krásky a byznysmeni a Češi a Slováci. Z celebrit se předvedou například Dara Rolins, Eva Aichmajerová Decastelo, Ilona Csáková, Dalibor Gondík, Lucie Váchová, Andrea Verešová nebo Luděk Sobota. V roli předsedy poroty vystoupí zarytý odpůrce jídla Ivo Šmoldas.

"Pořad se na obrazovku vrací. Na jaře se odvysílalo osm dílů a nyní pokračujeme," řekla Novinkám Halina Pawlovská a prozradila i pikantnosti z natáčení pořadu.

"Jednoznačně nejhůř vařily rosničky  Lucie Váchová, Tina Pletánková a Alena Zárybnická. Měly nejkreativnější talíře, ale nejhorší jídlo," upřesňuje Pawlovská. "Špatnou kvalitu jídla kompenzovaly mráčky, sluníčky, blesky atd," směje se.  Nejlepší byly prý naopak týmy zpěváků a zpěvaček. "Ilona Csáková vařila sympaticky a sebevědomě," říká Pawlovská, která sama sebe považuje za dobrou kuchařku.

"Nikdo si zatím neztěžoval. Vařím podle sebe, kuchařky nepoužívám a myslím, že mi to jde. Občas se samozřejmě něco nepovede. Naposledy šlo kyselo rovnou do záchodu. Nějak se připeklo," dodala s úsměvem moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám