Hlavní obsah

Grimasy dětí při ochutnávání prvních jídel vás okouzlí

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Malé děti jsou radost, jsou hravé, upřímné a téměř vždy roztomilé. Obzvlášť když dělají grimasy. A podle mínění tvůrce tohoto videa není lepší příležitost pro předvádění mimických kouzel, než když poprvé ochutnávají pro ně zatím neznámé potraviny.

První reakce dětí na různé potraviny

 
Článek

Video vytvořila jedna australská marketingová společnost a pojmenovala jej příznačně „První chuť.“ A není lepšího ukazatele chuti, než je právě ta první u malých dětí. Záběry zachycují děti, kterak ochutnávají cibuli, citrón, olivu, nakládanou okurku nebo například jogurt.

Grimasy, které při tom děti dělají, jsou kouzelné a staly se hitem jedné z mnoha marketingových konferencí minulý víkend v Sydney, které se zúčastnila i autorská společnost.

Generální ředitel společnosti se na konferenci nechal slyšet, že video vzniklo hlavně díky jeho dvouleté dceři. Ta ho svými grimasami při jedné snídani inspirovala. Sama je na videu k vidění při pojídání kyselé okurky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám