Hlavní obsah

Geri Halliwellová má strach z neplodnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská zpěvačka Geri Halliwellová se obává, že nebude kvůli svým drastickým dietám moci mít děti. Bývalá členka populární skupiny Spice Girls zhubla natolik, že přestala menstruovat, píše zpravodajský server Ananova.

Článek

Halliwellová uznala, že hladovění a přehnané cvičení byla velká chyba. "V jednu chvíli, jakkoliv jsem vypadala fit, mé tělo prostě přestalo správně fungovat. Můj menstruační cyklus se vytratil, což ovšem nebylo ani tak překvapivé vzhledem ke stresu a úbytku na váze. Představa, že bych nemohla mít děti pak ale byla dobrým varovným signálem," prohlásila Geri.

V aktualizovaném vydání její autobiografické knihy Just For The Record (Vše pro nahrávku) se vyznala z radosti, kterou každý měsíc pociťuje nad navrácenou periodou. Obvyklé nepříjemnosti, které menstruace přináší, teď snáší s pokorou a děkuje "Matce Přírodě", že jí dala ještě šanci. "Už se nechci týrat dietami nebo cvičením," tvrdí zpěvačka.

A dodává: "Můj příběh ukazuje, že nezáleží na tom, kdo jste, nebo co máte. Všichni sami se sebou zápasíme. Mně se daří dobře, bez problémů platím své účty, mám svůj dům, nemusím moc pracovat. Jsem fit a zdravá, mám bezvadné kamarády a úžasnou rodinu. Nic z toho ovšem není klíčem ke štěstí. Naučila jsem se, že jediná věc, která člověku umožní být šťastným, je, když se naučí přijmout sám sebe."

V době, kdy se Geri Halliwellová vydala na sólovou dráhu, ji média často označovala za boubelatou. Zpěvačka poté začala velice hubnout, věnovat se józe a propagovat zdravý životní styl. O její hubenosti se posléze psalo skoro stejně často jako o údajném vztahu s populárním britským zpěvákem Robbie Williamsem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám