Hlavní obsah

Fotbalista chtěl ohromit fanoušky, chytil míč vyhozený z letadla

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Victor Cruz je talentovaným hráčem amerického fotbalu. Na začátku sezóny se mu dařilo, ale v posledních zápasech už tak úspěšný nebyl. Rozjel proto kampaň, která mu má pomoci ke zvolení do výběru pro utkání hvězd. O svých kvalitách se pokusil přesvědčit klipem, ve kterém chytil míč vyhozený z letadla. Zda se jedná o trik nebo realitu, Cruz nechce prozradit. Většina lidí si však myslí, že video je sehrané.

BEZ KOMENTÁŘE: Profesionální hráč chytil míč vyhozený z letadla

 
Článek

Utkání hvězd se v americkém fotbale říká Pro Bowl. Tento zápas se koná na konci sezóny a složení týmů určují samotní hráči, trenéři a fanoušci, přičemž každá skupina volí jednu třetinu. Dostat se do utkání hvězd je velká čest, není tedy divu, že se 26letý Cruz tak snaží.

Hráč týmu New York Giants svým trikem cílí především na fanoušky, kteří hlasují online na oficiálních stránkách fotbalové ligy. Scénka se odehrála u letiště a natočil ji jeden z Cruzových přátel. Míč byl vyhozen z malého letadla a fotbalista ho bezchybně chytil.

Vzhledem k rychlosti, kterou by míč nabral, a také požadavkům na maximální přesnost je téměř jasné, že se jednalo o pouhý trik. Cruz však tvrdošíjně odmítá prozradit, zda se jednalo o skutečnost. To mu podle mnohých může uškodit. Zatímco někteří fanoušci sice mohou ocenit jeho vtipný pokus, ti další by chtěli vidět spíše kvalitu přímo na hřišti.

Reklama

Výběr článků

Načítám