Hlavní obsah

Fondová: Ted mi byl nevěrný měsíc po svatbě

Právo, roš

Filmová hvězda Jane Fondová (67) v knize svých pamětí, který právě vyšla, napsala, že svého bývalého manžela milionáře Teda Turnera přistihla při nevěře pouhý měsíc po jejich svatbě 21. prosince 1991.

Článek

„Ted je jediným člověkem, kterého znám, jenž se měl omluvit víc než já,“ citoval k knihy nazvané Můj dosavadní život server Drudge Report.

Čtenářům se svěřila i s tím, že během plamenných rozmíšek kolem nevěry uhodila v automobilu Turnera do hlavy telefonem. Za zakladatele televize CNN se vdala v den svých 54. narozenin a byl to její třetí manžel.

Prvním byl francouzský režisér Roger Vadim (1965-1973) a druhým politický aktivista Tom Hayden (1973-1990). Turner řekl listu The New Yorker, že hlavním důvodem, kvůli němuž se s Fondovou odcizili, bylo, že se rozhodla stát se křesťankou a oznámila mu to jako hotovou věc. On sám je totiž zapřísáhlým ateistou.

Fondová, dcera slavného herce Henry Fondy, natočila 68 filmů včetně dokumentárních a letos dokončovaného snímku Monster-In-Law. Je nositelkou dvou Oscarů (1971 a 1978) a šesti ocenění Zlatý glóbus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám