Hlavní obsah

Finále České Miss se ponese v ryze africkém duchu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Již tuto sobotu proběhne od osmi hodin večer na pražském letišti finálový galavečer soutěže krásy Česká Miss 2009. Hlavní návrhářkou finálového večera je Blanka Matragi, což zaručí výjimečný vzhled modelů. Novou Českou Miss pak bude korunovat Miss Universe 2008, Venezuelanka Dayana Mendozaová.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Finalistky České Miss

Článek

Finálový večer České Miss bude jednou velkou show. Během večera vystoupí například Dara Rolinc, Kamil Střihavka či Petr Bende. Role moderátorů se chopí bratrská dvojice Saša Rašilov a jeho bratr Václav, který je známý ze seriálu Ulice.

:. Finalistky České Miss s Michaelou Maláčovou a návrhářkou Blankou Matragifoto: Právo/Lukáš Táborský

Diváci se mohou těšit také na novou netradiční disciplínu. Každá z dívek musela ještě před finálovým večerem zkusit, jaké to je, obléknout se rychle a poměrně levně. Během 45 minut si dívky musely v obchodním centru vybrat oblečení i doplňky, ve kterých by strávily večírek po případném vítězství v soutěži. Háček byl jednoduchý, k dispozici dostaly pouze tři tisíce korun.

Celým večerem se bude táhnout atmosféra horké Keni. V této exotické zemi totiž dívky strávily zimní soustředění a natáčely tam své televizní medailonky, které se budou během večera promítat. Průběh večera pak bude gradovat v tzv. superfinále, do kterého se probojuje pouze šest finalistek, které si to rozdají v boji o korunky.

Ceny v hodnotě pěti miliónů

Motivaci mají dívky velikou, na vítězku čeká finanční kontrakt v hodnotě miliónu korun, osobní automobil VW Golf, pronájem luxusního bytu a další hodnotné ceny. Zkrátka pak nepřijdou ani I. a II. vicemiss. Celkově na finalistky čekají ceny v hodnotě více než pět miliónů korun.

:. Těhotná Michaela Maláčová představila korunku, která pochází z dílny studentů Střední uměleckoprůmyslové školy Turnov.foto: Právo/Lukáš Táborský

V porotě usednou vyjma ředitelky soutěže Michaely Maláčové a návrhářky Blanky Matragi také zpěvák skupiny No Name Igor Timko či režisér Milan Šteindler.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám