Hlavní obsah

ExVyVolená Nancy dře po nocích

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Čokoládová kráska z reality show VyVolení Nancy vykročila na hereckou dráhu. Dostala roli v novém primáckém seriálu Ošklivka Katka. Nancy Nangula Ndilimeke Johannes, kterou známe ze třetí reality show VyVolení přiznala, že se každou volnou chvíli učí a dře po nocích.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Seriálové kancelářské „dobré duše“ Nancy, Hanka Křížková a Viola Ottová

Článek

Nancy si v novém seriálu zahraje sekretářku Mariannu.

„Nechci zdržovat druhé a taky sama sebe ztrapňovat, takže opravdu dřu. Na druhou stranu jsou na mě všichni moc hodní, a když se náhodou zadrhnu, snaží se mi pomoci,“ svěřila se Nancy. Doposud dělala reklamy a dostala pár malých filmových rolí, většinou bez textu.

„Dlouhé mluvené scény točím poprvé v životě.“ Kromě toho se Nancy vrhla i na divadlo. Pilně zkouší, protože už 27. února ji čeká na jevišti náchodského divadla životní premiéra v představení Dívčí válka.

Lumír Olšovský s „ošklivkou“ Kateřinou Janečkovoufoto: Právo/Michaela Feuereislová

S Violou Ottovou a Hankou Křížkovou si Nancy zahraje trojici sekretářek, které musí vědět všechno a je jich všude plno.V roli výstředního módního návrháře, jenž je českou variantou Huga Lombardiho z kolumbijské Ošklivky Betty, uvidíme Lumíra Olšovského.

Zuzana Belohorcová se na roli odbornice na módu moc těší.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Natáčí se ve vysočanských ateliérech, které jsou domovem seriálu Velmi křehké vztahy a mimo jiné tu vznikalo i primácké Letiště. Byly vybudovány v bývalé tovární hale, ukryté za vysokou zdí, takže není divu, že je leckdo nemůže najít.

„Moc se omlouvám. Bloudím tu skoro hodinu,“ vysvětlovala udýchaně moderátorka Zuzana Belohorcová, která dorazila na oslavu první klapky s pořádným zpožděním. Ani na ni totiž produkce při výběru představitelek odbornic na módu nezapomněla.

Reklama

Výběr článků

Načítám