Hlavní obsah

Exprezident Miss ČR Miloš Zapletal se oženil na své farmě

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nově zrekonstruovaná farma Blaník v Ostrově na Benešovsku, kterou koupil a opravil bývalý prezident Miss ČR Miloš Zapletal, zažívá první a hned pořádně velkou oslavu. Sám její vlastník se tady v sobotu oženil. Nevěstou je jeho dlouholetá spolupracovnice z produkční agentury Hanka Hotová.

Foto: Petr Horník, Právo

Miloš Zapletal a Hana Hotová si po pětadvaceti letech známosti řekli "ano".

Článek

„Hanka je mojí pravou rukou už pětadvacet let, zakládali jsme spolu agenturu, spolupracovali na všech možných projektech, Manéži Polka Polívky nebo Miss ČR, a po celou dobu jsme byli největší kamarádi,“ řekl devětašedesátiletý ženich o své o patnáct let mladší nevěstě.

Foto: Petr Horník, Právo

Šťastný pár v zajetí svatebčanů.

Oba už jsou několik let rozvedení, z předchozích manželství mají dohromady pět dětí a zatím čtyři vnoučata.

Foto: Petr Horník, Právo

Nechyběli ani Zapletalovi synové z prvního manželství Miloš a Robert.

„Neumím žít sám, a ani v tom nevidím smysl života, tak jsme zkusili žít spolu a vykvetla z toho láska,“ svěřil se známý producent, který ale pověsil showbyznys na hřebíček.

Nový byznys si odzkouší sami na sobě

„Rozhodli jsme se toho nechat, žijeme tady v Ostrově. Oba pocházíme z venkova a poznali jsme, že tohle je to pravé,“ uvedl Miloš Zapletal pár hodin před svatbou. Ta se konala přímo na zrekonstruované farmě, která brzy začne jako penzion s mnoha netradičními venkovskými atrakcemi sloužit i veřejnosti.

Foto: Petr Horník, Právo

Na svatbě nechyběli manželé Adamcovi.

„Protože jednou z nabízených služeb tady na farmě jsou i svatby, tak jsme si řekli, že to vyzkoušíme na vlastní kůži,“ pousmál se Zapletal.

Foto: Petr Horník, Právo

První novomanželský polibek.

Křest nové farmy se uskuteční 24. června, pro veřejnost však bude otevřena od 1. července. Na křtu samozřejmě Novinky nebudou chybět, a tak se budete moci na vlastní oči podívat, do čeho se Miloš Zapletal po odchodu ze světa soutěží krásy pustil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám