Hlavní obsah

Exmanžel Krainové Slezáček: Zhubl 22 kilo za tři měsíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor a muzikant Bořek Slezáček (42) pořádně prokoukl. Za tři měsíce zhubl neuvěřitelných 22 kilogramů. Exmanžel topmodelky Simony Krainové na sobě pracoval i kvůli hlavní roli v muzikálu Děti ráje.

Článek

"Už jsem se na sebe nemohl dívat. Začal jsem pořádně makat. Denně posilovna, běh, zkoušky v divadle a dělená strava. Za tři měsíce ze mě byl zase hezkej kluk," směje se Slezáček. "Měl jsem šílených 105 kilogramů, teď jsem na 83 kilech," přiznává. 

Jeho život se teď točí především kolem sedmiměsíčního syna Nikolaje. "Když má člověk dítě, najednou zjistí, co je a co není důležité. Pro mě jsou teď na prvním místě Kolja, přítelkyně Žaneta a naši pejsci. Všechno ostatní je vlastně podružný," přiznává.

Slezáček letos v červenci zavinil vážnou autonehodu, během které se zranila také jeho maminka. Bulvár tvrdil, že měl Slezáček více než jedno promile alkoholu v krvi a hned po nehodě utíkal do pole, prý ukrýt drogy.

"Jasně, utíkal jsem do pole s plným kufrem drog. Myslím, že se to v bezvědomí dělá hodně těžko. Alkohol tam také nebyl, není problém si to ověřit. Jediné, čeho jsem se dopustil, je, že jsem měl starý prošlý řidičák a byl jsem línej si dojít pro nový," vysvětlil Slezáček. O řičiské oprávnění na čas přišel, nyní je tak jeho nejlepším kamarádem taxi.

Slezáček moderuje v pražském rádiu a získal také jednu z hlavních rolí v muzikálu Děti ráje, který má premiéru v sobotu 14. listopadu. "Hrozně mě to baví. Je tam skvělá parta. Užívám si to," dodal Slezáček.

Reklama

Výběr článků

Načítám