Hlavní obsah

Ewu Farnou přivádějí úspěchy k pláči

– PRAHA

Zpěvačka Ewa Farna (15), o které se mluví jako o budoucí nástupkyni Lucie Bílé, je zase bohatší o jednu cenu. V anketě Deska roku získala ocenění za nejprodávanější DVD s názvem Blíž ke hvězdám. Ewa neskrývala radost. Ve své kategorii porazila takové hvězdy jako Kabát nebo Chinaski. Dokonce nechybělo mnoho a rozbrečela se štěstím stejně jako na předávání cen Českého slavíka.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Ewa Farna

Článek

"Nejde říct, jestli z toho mám větší radost než ze Slavíka, prostě je to jiné. Jedno je ale jisté, narozdíl od Slavíků jsou tohle čistá fakta. Slavík je spíš o vkusu, tady jde o reálnou statistiku prodaných desek," řekla Ewa.

"Jde tu samozřejmě i o ten vkus, že si člověk koupí nebo vypálí to, co se mu líbí. Já jsem hlavně ráda, že se desky prodávají, dělá mi to ohromnou radost," svěřila se rodačka z Třince.

Přestože za sebou Ewa nemá ještě dlouhou kariéru, některé věci ji už přivádějí do nostalgie.

"Když se třeba dívám na vítězné DVD, stýská se mi po těch koncertech. To byl právě jeden z důvodů, proč jsem se na Slavících rozplakala. Uvědomila jsem si to a celý svět se mi protočil před očima. Neudržela jsem se a rozbrečela jsem se, bylo to strašně emotivní. Mám z toho všeho velkou radost, a kdyby se náhodou něco změnilo, mám alespoň takovouhle památku," tvrdí zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám