Hlavní obsah

Eva Herzigová je připravena na mateřství

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Topmodelka českého původu Eva Herzigová, která již tři roky chodí s italským módním magnátem Gregoriem Marsiajem, míní, že je již vhodný čas na vlastní dítě. "Zplození potomka je přirozenou ženskou povinností," nechala se slyšet jednatřicetiletá litvínovská rodačka.

Foto: archiv školy

Studenti hodonínské průmyslovky v Itálii 2017

Článek

"Mateřství je pro každou ženu nezbytnou součástí jejího života, je to její základní životní funkce. Věřím, že jsem připravená na dítě. Jsem zamilovaná až po uši. Vždycky, když mám přítele, jsem přesvědčena, že právě on je ten pravý. Jsem v tomto smyslu velký romantik," dodala s úsměvem Herzigová, která začátkem letošního října představila v Paříži svou první vlastní módní kolekci.

Svatba v plánu zatím není

Ačkoliv o dítěti s Gregoriem hovoří Eva otevřeně, o případné svatbě se prozatím ani jeden z nich příliš nezmiňují. Herzigová už za sebou jedno manželství má, v minulosti byla provdaná za bubeníka skupiny Bon Jovi Tica Torrese. Rozvedli se v roce 1998.

Modelka pomýšlí na mateřství i přesto, že se v poslední době téměř nezastaví. Vedle modelingu začala navrhovat vlastní módu a módní doplňky a před několika dny oznámila, že se upsala reklamě na novou generaci videotelefonů britského mobilního operátora. Reklama je vysílána ve třinácti evropských zemích a v Japonsku.

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Herzigová se svlékla pro časopis Playboy

Česká topmodelka Eva Herzigová se letos v srpnu objeví na titulní stránce pánského magazínu Playboy. Své rozhodnutí odůvodnila tím, že něco podobného chtěla...

Výběr článků

Načítám