Hlavní obsah

Eric Clapton se stal popáté otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Devětapadesátiletý legendární hudebník Eric Clapton se stal již popáté ve svém životě otcem. Jeho manželka Melia McEneryová (29) přivedla v úterý na svět holčičku. Její křestní jméno nebylo prozrazeno. Informoval o tom zpravodajský server Sky News.

Foto: Host Brno
Článek

Claptonova dcerka se narodila v Londýně. "Matce i dítěti se daří dobře. Eric byl u porodu přítomen," prozradil člen nemocničního personálu. Celá rodina je z nového přírůstku "nadšena".

Eric a Melia se vzali v roce 2002. Spolu již mají dvě dcery - Julie Rose (3) a Ellu Mae(1). Clapton je zároveň otcem devatenáctileté Ruth, kterou má s bývalou družkou Yvonne Kellyovou.

V roce 1991 ztratil syna Conora, který tragicky zemřel při pádu z okna Claptonova newyorkského bytu, který se nacházel v 53. patře. Chlapci tehdy byly čtyři roky. Hudebník ho měl s někdejší přítelkyní, italskou herečkou Lory Del Santovou. Nešťastná událost tehdy inspirovala Erika k napsání písně Tears in Heaven.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám