Hlavní obsah

Eric Clapton se potřetí stane otcem

LONDÝN

Britský kytarista a zpěvák Eric Clapton ve svých devětapadesáti letech znovu pozná otcovství. Prozradil, že jeho osmadvacetiletá žena Melia McEneryová je těhotná. Dítě by se mělo narodit již za dva měsíce. Informoval o tom internetový server Female First.

Článek

Clapton a Melia, kteří do manželského svazku vstoupili v roce 2002, se v lednu příštího roku stanou rodiči již potřetí. "Má manželka je těhotná a porodí v lednu," řekl Clapton.

Nyní vychovávají tříletou Julii Rose a roční Ellu Mae. Clapton má přitom také devatenáctiletou Ruth, která se narodila v jeho bývalém vztahu s Lory Del Santovou.

V roce 1991 Claptona postihla smrt syna Conora, který tragicky zemřel, když vypadl z 53. podlaží na Manhattanu, kde bydlel. Nešťastná událost hudebníka tehdy inspirovala k napsání písně Tears in Heaven.

Clapton příchod očekávaného potomka oznámil tento týden při ceremonii v Buckinnghamském paláci Londýně, kde obdržel vyznamenání Komandér Řádu britského impéria CBE. Devětapadesátiletý hudebník medaili převzal z rukou princezny Anny.

Řád mu byl podle jeho vlastních slov udělen za jeho zásluhy v oblasti hudby a také za podporu různých protialkoholních a protidrogových programů. Sám Clapton se v minulosti léčil ze závislosti na alkoholu, bral také heroin.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám