Hlavní obsah

Enrique Iglesias opustil flirtující Kurnikovovou

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Zpěvák Enrique Iglesias je rozzloben zvěstmi o milostných aférách ruské tenistky Anny Kurnikovové, s níž se dosud intimně stýkal. Rozhodl se proto učinit rázný krok a vztah s krasavicí ukončit.

Foto: Karel Kavička

Termální lázně Zsóry s venkovními koupališti

Článek

"Těžko se mi o tom mluví, nechci diskutovat ani o svém, ani o Annině životě. Jediné, co mohu říci, že jsme se rozešli. Rodnutí je definitivní," řekl sklesle Iglesias.

Kurnikovová si před pár dny užívala na výročním večírku Light Clubu v Las Vegas. Flirtovala s Michaelem Rourkem a pokoušela se svést také Leonarda DiCapria a Ashtona Kutchera, kteří však krasavici odolali.

Enrique sní o jiné ženě

Přestože je rozchod čerstvý, zpěvák se jím příliš netrápí. Prý je v podstatě spokojen a po Anně se mu nestýská. Zcela jistě již obrátil list a pomýšlí na další možný vztah. Dokonce si o své vyvolené vytvořil jasnou představu.

"Hledám ženu nezávislou, ženu, s níž bych mohl jít ve čtyři hodiny ráno na vodní lyže, která se nebojí skočit do vody. Jsem trochu bláznivý, miluji dobrodružství a byl bych rád, kdybych měl někoho, kdo by se se mnou o ně dělil," vyznal se Enrique.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám