Hlavní obsah

Eminem se pomalu smiřuje s umírající matkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Po letech vzájemného osočování a slovních přestřelek uzavřel slavný americký raper Eminem příměří s vlastní matkou. Důvod je prostý - Debbie Nelsonová, která ho před třiatřiceti lety přivedla na svět, trpí rakovinou prsu v pokročilém stádiu a lékaři odhadují, že jí zbývá pouze několik měsíců života.

Článek

"Jejím největším přáním je, aby ji syn alespoň jednou navštívil a usmířili se," prozrazují Debbiini lékaři. Eminem se sice uvolil těžce nemocnou ženu finančně podporovat a platí účty za její léky, otázka, zda je také připraven se s ní udobřit, však zůstává nadále otevřená. Jejich vztah byl vždy problematický, syn jí odmalička vyčítal, že svým způsobem života ho nutí vegetovat na okraji společnosti a v jednom ze svých songů ji dokonce charakterizoval jako sebestřednou šlapku.

Už proto zpěvákovi přátelé nepředpokládají, že jeho současné příměří s matkou bude mít dlouhé trvání.

"Eminemovou nejstabilnější vlastností je nevypočítatelnost," říkají a připomínají, že smír s exmanželkou Kim, který vyvrcholil novou svatbou, vydržel jen 82 dnů a pak se zase rozešli jako nesmiřitelní nepřátelé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám