Hlavní obsah

Dvojnásobná maminka Iva Kubelková ukázala svou sexy figuru

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Iva Kubelková (33) se po delší odmlce opět objevila na molu. A matka dvou dcer a vicemiss České republiky 1996 předvedla, že na to stále má. V sobotu v pražském Obecním domě předváděla na přehlídce známé návrhářky Natali Ruden.

Článek

„Na přehlídku jsem se velice těšila, bylo to po dlouhé době,“ řekla Kubelková, která po přehlídce na 12. reprezentačním plese podnikatelů a manažerů pospíchala domů.

„Odjíždím hned domů za dětmi. Musím si odpočinout a v neděli v sedm hodin ráno mě čeká natáčení seriálu Cesty domů, v němž hraji doktorku,“ uvedla bezprostředně po přehlídce Kubelková, na kterou doma čekala šestiletá Natálka a dvouletá Karolína.

Kromě Ivy Kubelkové na této show předváděly Eliška Bučková, Aneta Vignerová, Tereza Zimová a Veronika Chmelířová.

Přehlídka se uskutečnila ve spolupráci s pánskou módou značky Chairman Style, která mimo jiné obléká švýcarskou gardu ve Vatikánu a také českého prezidenta Václava Klause.

„Tento ples má pro mě velký význam. Proto jsme jim chtěli nabídnout ne klasickou přehlídku, ale módní show a já věřím, že byla příjemným zpestřením programu,“ svěřila se se svými pocity návrhářka Natali Ruden, která navrhla nejnovější trendy pro plesovou sezónu.

„Ta je jemně inspirovaná barokní Francií a znakem královské lilie. Modelům dominuje zlatá, zastoupeny jsou kovové a pastelové tóny a ráz koketní atmosféry evokují mašle jako efektní detail,“ popsala Ruden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám