Hlavní obsah

Dvojice mužů překvapila přítelkyně na druhé straně světa

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké překvapení si pro svoje přítelkyně připravila dvojice britských kamarádů. Ti naplánovali cestu za svými polovičkami do Jižní Ameriky, kde byly ženy na dovolené. Synchronizovaný tanec v převlecích vystřídaly šokované pohledy jejich partnerek.

Foto: Profimedia.cz

Přítelkyně po překvapení zůstaly v šoku.

Článek

Osmadvacetiletý Jonny Rhodes a o rok mladší Tom Mitchell z Bristolu se vydali na tajnou cestu v rámci překvapení jejich partnerek. Ty si užívaly dovolenou v Kolumbii a muži se rozhodli, že jim pobyt poněkud zpestří.

Rhodes s Mitchellem měsíc plánovali cestu do Ameriky, tajně si koupili letenky a vystopovali po 14hodinové cestě v Kolumbii svoje drahé polovičky. Ty však zpočátku nic netušily.

Když se před nimi objevily dvě postavy v legračních převlecích a začaly synchronizovaně tančit na zahrádce jedné z restaurací ve městě Cartagena, braly to ženy nejdříve jako žert.

„Myslely jsme si, že jsou to místní muži, kteří se z nás snaží vytáhnout peníze,” uvedly později překvapené přítelkyně. Když si po tanečku oba muži sundali z hlavy masku, výraz obou žen mluvil za vše.

Muž předvedl, jak by neměla vypadat oslava úspěšné abstinence

Koktejl

„Původně jsme chtěli vymyslet nějaké převleky za kolumbijské zpěvačky, nebo více přiléhavé kostýmy, ale báli jsme se, aby nás nepoznaly,” řekl Rhodes.

Nečekané překvapení nakonec skončilo vášnivým objetím a v romantice pokračovala čtveřice v luxusním hotelu ve městě. „Byl to největší šok v mém životě,” dodala přítelkyně jednoho z mužů, kteří kvůli pracovním povinnostem později svoje polovičky opět nechali užívat si dovolenou o samotě.

Reklama

Výběr článků

Načítám