Hlavní obsah

Dva masivní aligátoři se do sebe zakousli na golfovém hřišti

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelítostný souboj předvedli dva masivní aligátoři hráčům na golfovém hřišti v Ocean Ridge Plantation v Severní Karolíně. Predátoři se do sebe nekompromisně zakousli a měřili své síly, až to v jednu chvíli vypadalo, že slabší jedinec bitvu nepřežil, napsala agentura UPI.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Aligátoři předvedli nelítostný souboj na golfovém hřištiVideo: AP

 
Článek

Dramatický zápas natočil 20. dubna na hřišti Panthers Run Golf course jeden z golfistů. Podle jeho odhadu měřil větší aligátor necelých 3,5 metru a silnými čelistmi mocně svíral svého o něco menšího protivníka.

„Souboj vypukl na hřišti u jamky číslo 18 a skončil v nedalekém rybníku,“ upřesnil s tím, že šlo zřejmě o boj o teritorium. Na chvíli se přitom zdálo, že silnější aligátor svého soka zabil. Nakonec ho ale pustil a oba odplavali do vody.

Aligátor velký jako dinosaurus

Na golfových hřištích podél východního pobřeží USA se aligátoři vyskytují poměrně často. Monstrum, které se objevilo koncem března na hřišti na ostrově Kiawah Island v Jižní Karolíně, se ale hned tak nevidí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obří aligátor na golfovém hřišti připomínal spíš dinosauraVideo: AP

Po trávě si tam vykračoval aligátor gigantických rozměrů, kterého svědci přirovnávali k dinosaurovi. Charitativní turnaj, který se tam zrovna konal, musel být sice přerušen, zvíře ale nikomu neublížilo a zmizelo v přilehlém rybníku.

Reklama

Výběr článků

Načítám