Hlavní obsah

Dva kravaťáci se poprali o volný taxík jako malí kluci

Novinky, vps
New York

V New Yorku se minulý týden strhla komická rvačka o volný taxík. Dva distingovaně vypadající pánové zřejmě po náročném dni pospíchali domů a jeden nechtěl ustoupit druhému. Ústní argumenty nezabraly, tak přišly na řadu pěsti. Část šarvátky se podařilo zachytit kolemjdoucímu, který video následně nahrál na server YouTube.

BEZ KOMENTÁŘE: Kravaťáci v New Yorku do sebe začali strkat kvůli taxíku, kterým chtěli oba odjet

 
Článek

Incident se odehrál na rohu ulic Park Avenue South a 27th Street ve čtvrti Murray Hill. Poté, co zastavil u krajnice taxík, začala mezi oběma muži hádka doplněná vzájemným strkáním. Následně se rozběhli k autu, přičemž jeden z mužů se snažil toho druhého odstavit svým tělem.

To se mu ovšem nepodařilo, a tak se alespoň pokusil sevřít svého soka pod krkem. V tuto chvíli bylo slyšet, jak se pasažér, který z vozu vystoupil, snaží oba muže uklidnit. Rváči na něj nereagovali a pokračovali ve svém souboji. Rychlejšímu z mužů se nakonec podařilo dostat ze sevření a natlačil se do taxíku. Poraženému už nezbylo nic jiného, než vztekle bouchnout dveřmi a odejít.

„New York je nejvíce soutěživé město na světě, ale tito dva pánové překročili hranici. Pokud se nedostanete jako první do taxíku, tak se zhluboka nadechněte a chvilku počkejte. Za chvilku přijede další,“ uvedla v tiskovém prohlášení společnost, která provozuje v New Yorku taxislužbu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám