Hlavní obsah

Dustin Hoffman zasypal synka kondomy

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Hollywoodský herec Dustin Hoffman svého 23letého synka netradičně obdaroval. Krátce po své přednášce na Kalifornské univerzitě v Los Angeles, kde se setkal s mladými studenty a vyslechl jejich názory na život, překvapil Jakea několika stovkami kondomů.

Foto: Petr Hejna

kaplička Na Lizu

Článek

"Přišlo mi to jako šílená klukovina, nakoupit synovi zásobu ochrany," komentoval své bláznivé rozhodnutí Hoffman.

"Přišel jsem domů z přednášky a vběhl jsem do Jakeova pokoje. Ležel na posteli a telefonoval. Přiskočil jsem k němu a nasypal jsem mu stovky kondomů na hlavu. Oba jsme se pak smáli jako malí kluci," vyprávěl.

"Táta má někdy šílené nápady. Jsem zvyklý," uvedl Jake, který se po boku svého slavného otce objevil v několika filmech.

Cítí se mladší

Sedmašedesátiletý oscarový herec, který má ze dvou manželství šest dětí, včetně nevlastní dcery, během svého proslovu na univerzitě podle vlastních slov omládl o mnoho let.

"Připadal jsem si, jako kdybych mezi ty mladíky a dívky věkově patřil. Jejich názory jsou mi velmi blízké," uvedl Hoffman, který své mladistvé myšlení vysvětluje právě blízkým vztahem ke svému synovi.

Hoffman nebyl o mnoho klidnější v dobách svého mládí. V minulosti vyzkoušel kokain, s drogami však musel kvůli respiračním problémům přestat. Ani v sexu se moc neuskrovňoval. Párkrát se prý již miloval na veřejném prostranství.

Reklama

Související články

Dustin Hoffman se naštval v Berlíně

Ještě máme v paměti, jak se před několika dny v Praze naštval slavný režisér Roman Polanski, když jednak zjistil, že na Febiofest přijela kopie jeho filmu...

Hoffman v mládí rozčiloval Hackmanovy

Hollywoodský herec Dustin Hoffman si v počátcích své kariéry vysloužil pověst podivína. Jeho kamarád a kolega Gene Hackman mu kdysi nabídl, že u něj může...

Výběr článků

Načítám