Hlavní obsah

Důchodce napadl kovovým volantem penzistu kvůli parkování

O parkování v New Yorku se mnohdy svádějí nelítostné boje. Výjimkou nejsou ani bitky mezi seniory, jako tomu bylo rvačky mezi dvěma penzisty v Brooklynu. Jeden třiaosmdesátiletý výtržník totiž nechtěl opustit vydobyté místo ve vjezdu před domem a na opakovanou výzvu, aby nepřekážel v cestě lékaři, zareagoval po svém. O šestnáct let staršího seniora skolil kovovým volantem k zemi.

Článek

Téměř stoletý Steve Pulwers se snažil řidiče jen upozornit, že na něho troubí lékař a chce vjet do své garáže. Jenže třiaosmdesátiletý Gersh Gofman měl o všem své mínění a po chvíli ignorace tvrdě zaútočil.

„Ten lékař troubil jednou, dvakrát, třikrát, čtyřikrát. Tak jsem řekl, vážený pane, ten lékař chce vjet do garáže. On neodpověděl. Pak vystoupil z auta a vzal tu kovovou věc a praštil mě. Srazil mě k zemi,“ vyprávěl Pulwers policii. Gofman prý pak na zemi chroptícímu staříkovi začal rusky vyhrožovat.

„Říkal mi, že na mě pošle někoho, kdo mi uřízne koule,“ dodal Pulwers. Stoletý stařík vyvázl z bitky se zlomeným nosem a čelistí. V nemocnici se ale rychle zotavil a těší se, že 25. února oslaví stovku. Útočník si zato posedí za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám