Hlavní obsah

Druhé těhotenství Britney Spearsové vyděsilo její agenty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Agenti popové princezny Britney Spearsové (24) jsou v šoku ze zpráv, že jejich klientka je možná opět v jiném stavu. Minulý týden informovala americká média o tom, že zpěvačka čeká se svým manželem Kevinem Federlinem (28) druhého potomka, a to jen osm měsíců po narození syna Seana Prestona.

Článek

Zpěvaččina zastupující společnost Jive Records podle posledních zpráv plánuje na listopad vydání nového alba a světové turné v příštím roce. Rodinné plány Britney jsou proto pro její umělecké zástupce, kteří se snažili odstartovat pro ni také hvězdnou hereckou kariéru, studenou sprchou.

"Je to šok. Ona nepotřebuje peníze a tak ji nic nenutí, aby se snažila zase dostat nahoru. Pořád mění názory. Dneska se chce stát herečkou a zítra už by letěla na ostrov Maui na Havaji natáčet nové album. Vypadá to, že neví, co chce, což její agenty značně deptá," nechal se slyšet zástupce agentury William Morris.

Britney se připravovala na roli kultovní zpěvačky Janis Joplinové v chystaném životopisném filmu, ale pokud je těhotná, nebude moci náročné natáčení absolvovat.

Skutečnosti, že opět čeká dítě, nahrává i fakt, že na čtvrtek 6.května svolala tiskovou konferenci, jejíž obsah je ale zatím přísně tajný. Manažerka firmy Sony Karen Phillipsová prohlásila: "Britney neměla tiskovku už tak dlouho, že je jasné, že půjde o něco velikého. Jestli půjde o těhotenství nebo rozvod, to zatím nevíme."

Slavná dvojice má údajně v manželství problémy a už několik týdnů se nikde neobjevila společně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám